Kategorija: Vijesti
11. srpnja 2024.
Objavio: Tomislav Ostojić

Škola sa SRceM i VeliKIm rezultatima

Naša mala škola s velikim srcem pravi je primjer snage i predanosti koja se očituje upravo onda kada je najpotrebnije. U trenutcima kada se mladi ljudi oblikuju, biraju svoj put i suočavaju s najvažnijim izazovima, mi stojimo uz njih. Naša škola je mjesto gdje se svatko osjeća podržano i voljeno, gdje svatko ima priliku pokazati svoje najbolje osobine. U ovim ključnim trenutcima, kada su sve oči uprte u obrazovanje, naši učenici ne samo da odgovaraju na izazove, već ih i nadmašuju. Ponosni smo što naša mala škola s velikim srcem pokazuje kako se, poput Davida protiv Golijata, može postići nevjerojatan uspjeh. Naši učenici, vođeni ljubavlju i podrškom, ostvaruju rezultate koji nadmašuju sva očekivanja.

Dok mnogi inzistiraju na strogosti, redu i disciplini, mi vjerujemo u moć humanosti i srčanosti. Naš nježan pristup, naši osmijesi i podrška pokazuju da postoji drugi, bolji način za postizanje uspjeha. Postoji način u kojem se svi mogu osjećati dobro, sretno i opušteno, a pritom ostvarivati izvanredne rezultate.

Ove godine, na državnoj maturi, naši učenici su nadmašili sva očekivanja. Čak 42 ispita naših učenika plasirala su se među 10% najboljih u državi, dok je 19 ispita ušlo u 5% najboljih. Ovi rezultati nisu samo školski uspjeh, već i učenički trijumf koji zaslužuje sve čestitke.

S prosječnim rezultatom od 77% centila iz matematike (na A i B razini) i brojnim odličnim i vrlo dobrim rezultatima, naša škola postaje lider u županiji. Ovo postignuće nije samo rezultat truda naših učenika, već i posvećenosti naših nastavnika, učitelja i školnika, no nikako ne smijemo ispustiti iz vida i požrtvovnost roditelja i njihovo veliko povjerenje u nas.

Ovo je uspjeh svih nas – naše gimnazije, svih osnovnih škola našeg đurđevečkog kraja i svih nastavnika koji svakodnevno ulažu trud i ljubav u obrazovanje mladih ljudi. Svi naši nastavnici gimnazije, vi ste pravi divovi! Učitelji osnovnih škola, hvala vam na vašem doprinosu.

Budimo ponosni na našu đurđevečku školu koja ne samo da se suprotstavlja gigantima, već im pokazuje kako se postižu rezultati koji su na ponos svima. Ovaj uspjeh nije samo naš, već je rezultat zajedničkog truda i suradnje svih nas.

Nastavimo zajedno graditi put prema još većim postignućima i pokažimo da srce i humanost mogu postići veličanstvene rezultate.

Vaša škola sa srcem,
Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac

Pročitajte još

Obavijest za prvi dan nastave

Obavijest za prvi dan nastave

Poštovani učenici i roditelji! U ponedjeljak, 9.rujna 2024. svi učenici Gimnazije dr.Ivana Kranjčeva Đurđevac dolaze u školu u 11 sati. Okupljanje je u holu škole, a nakon predstavljanja nastavnika i prozivke učenika, učenici će sa svojim razrednicima imati SRZ. Prvi...

Konačan popis učenika prvih razreda

Konačan popis učenika prvih razreda

Poštovani učenici i roditelji,dolje u listi su popisi učenika po razredima. Složili smo razredne odjele kako bi ispoštovali što više pedagoških i obrazovnih zakonitosti te pokušali ispuniti određene želje učenika. Nadamo se da ćete biti zadovoljni s ovakvom strukturom...

Popis odlikaša u školskoj  godini 2023./24.

Popis odlikaša u školskoj godini 2023./24.

Tajna za učiniti bilo što je vjerovati da to možete učiniti. Sve što vjerujete da možete učiniti dovoljno snažno, možete učiniti. Sve. Sve dok vjerujete. Bob Ross U ime Nastavničkog vijeća čestitamo učenicima na ostvarenom odličnom uspjehu. Svi navedeni učenici...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content